söndag 23 augusti 2009

hösten är faktiskt här.

Och därmed är sommaren slut.
de konstaterade jag idag då jag tog årets (förmodligen sista) dopp i Carpella sjön. vattnet var isande kallt och hösten riktigt kändes i luften. kylig.. men ändå fräsch på något vis efter den aningen heta och kvava sommaren.
aningen deppigt känns de nog.. vart tog sommaren vägen liksom? hade ju planerat så mycket, men hann med så lite.. elr kanske inte? borde ägna ett helt inlägg bara åt sommaren 2009 och vilka äventyr man hunnit med.. för lite galenskaper har man ju nog hunnit med! å andra sidan är de skönt med höst. kalla mörka nätter, röda och gula löv, den där typiska kylan i luften, imman som kommer ur munnen när man andas.. blir riktigt nostalgisk nu, som jag av nån konstig anledning alltid blir då hösten kommer. tiden liksom stannar upp, börjar gå långsammare igen.



Från en sak till en annan, blev ju alltså Royal igår då. Ganska trevlit och kul med omväxling, men alkoholen ville nog inte gå ner efter fredagens drickande så de blev en ganska lugn kväll, kom hem redan 2. men nästa helg är de villa avslutning vilket betyder att de inte blir en lugn helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar