måndag 18 oktober 2010

Hjälp vad mycket snokare det finns!

Jaa, alltså jag upptäckte just något trevligt men skrämmande. Tydligen visar min besökarräknare som jag har på framsidan här i bloggen visningar per person så om tex en person klickar in sig här 5 gånger per dag står det fortfarande bara som ett besök! För enligt bloggspots egna statistiik har jag 75 visningar idag och enligt min egen räknare 35 typ. Och jag som trott att de typ 10 pers som läser denhe bloggen flera gånger per dag, tydligen är de lite mera än så.. Lite skrämmande de, hjälp. Smart som jag är upptäckte jag just blogspots egna statistik räknare, har aldrig förut kollat på den eller ens tänkt på att den finns. Så nu vet man de då, trevligt. Sådär annars var jag på världens kanske jobbigaste spinningpass idag, jätte roliigt men jävligt svettigt. Men tränar man så ska man träna ordentligt! :)

2 kommentarer:

  1. Fick samma slags aha-upplevelse för ungefär ett år sen. Finns nog många snokare i farten! Men jag medger ju här och nu att jag också "snokar" ;D

    SvaraRadera
  2. Nämen sidu jag är inte ända som överraskats såhär! ;D jaa, att de finns snokare är ju inget nytt, visste bara inte att dom fanns här också (; nämen att snoka är ju ganska roligt!

    SvaraRadera