tisdag 6 september 2011

Oh, my new sugarfree love


Och eftersom mitt föregående inlägg handla om hälsa kan jag berätta att jag fått ett nytt ganska hälsosamt beroende, nämligen Cola light. Jag har alltid varit en sucker för cola men tyvärr tvingats tänka på min konsumtion efter den innehåller så jävla mycket onödiga socker&kalorier. Men nu har jag ju hitta The One = Cola light som man lyckligtvis kan konsumera i betydligt större mängder, de konstiga är ju att vi inte hittat varandra tidigare.. Men jag har av någon anledning levt i tron om att light läsk drycker är minst lika ohälsosamma.. Vilket kan diskuteras, vissa påstår ju att dom framkallar cancer jadajadajada men å andra sidan vad gör inte det nuförtiden? Så för min del övervinner nog lighten med 2kcal/per flaska och inget socker mot vanlig Cola 428kcal/flaska. Gaaaanska så stor skillnad, tänk de!

Omfg, jag ägna ett såhär långt inlägg åt Cola...

3 kommentarer:

  1. Light vs vanlig cokis-test har utförts på möss. Det visade sig att de blir fetare av cola light. Det berodde främst på att sötningsmedlet triggade deras hunger och de åt mer mat. Men sen vet ja ju inte om du är en mus :)

    SvaraRadera
  2. JAG VETA ATT DU SKU KOMMENTERA DEHE!!! såg de rikti framför mig. men sluuutaaah :( cola light e bäst o jag iaf triggas int alls av den!! såheså :)

    SvaraRadera