onsdag 7 oktober 2009



För den som inte visste äger jag en hel del gerbiler, 14 närmare bestämt. Dom bor i två olika burar och tycker väldigt mycket om att idka samlag, detta resulterar i att det alltid finns pipande gerbil ungar!

Så förra veckan kom det ut 5st mini gerbiler! Mamma gerbil tyckte tydligen inte om alla, för hon gjorde sig av med 4st. I samma väva gjorde hon sig av med Pappa gerbil också. Nu ligger hans kvarlevor i roskisen. Dessvärre är detta inte den första Pappa gerbil hon så brutalt eliminerar, i somras hade hon en väldigt fin en, med prickar på. De hade levt tillsammans ett år och producerat många prickiga ungar och verkade lyckliga. En dag hittade jag honom död.

Nu får vi alla hålla tummarna för att mini gerbilen inte går samma tragiska öde till mötes eller växer upp till en lika kallblodig mördare! Men ganska söt är den ju?

1 kommentar:

  1. Haha, skoj med små kollonier av smådjur. Förr så hadd vi kaniner. 2 stycken. Ena hette Anton och andra Jocke. Sen kom det 2 ungar ur Anton så vi döpt om honom till Antonia. Sen så para sig Jocke med en av sina ungar och då kom de 7 mini-kaniner till. Men sen dog alla av inavel efter några veckor. Inklusive Jocke och en av ungarna. =/ (jobbigt för en liten Robin som har fått trauman för livet) ;D

    SvaraRadera