måndag 25 maj 2009

sex är syndigt

Nu ska ni nog få er ett jävla långt inlägg!

Idag fick jag höra något mycket trevlit, som gjorde mitt urusla humör aningen bättre.
nämligen att min blogg är intressant, jag häpnade och tappade hakan. det trodde jag aldrig!
Så nu för att glädja den snälla kommentatorn och hoppeligen andra läsare (om det nu finns såna?) ska jag skriva nånting lite mera givande. Som vanligt ska de väl handla om helgen, för de då allt tycks ske.
mitt föregående blogg inlägg var en lögn, de blev aldrig Ollis.. vi stack till Fontana istället!
där var det öde! de få människor som fanns där satt ihop tryckta i små klungor och tittade skräckslaget på de stojjiga sällskapet som gjorde entré.. (så kändes det i alla fall) för att liva upp stämningen beställde jag iställe för en drink 3 på samma gång vilket resulterade att de gick ner i samma takt som en vilket i sin tur ledde till att jag kom på den strålande iden att testa den omtalade drinken Sniffer... vilket i och för sig kanske inte skulle ha gjort något om jag inte kort därpå sku ha bestämt mig att ta en till. konsekvenserna var förödande för mitt rykte, minne och välbefinnande. Så om ni såg nån galning i läder leggings, svart tubtopp och tuperat hår var de inte jag, det var alkoholen som hade tagit över min kropp! (min sunda förnuft hade återigen lämnat på åt mitt öde..)
kära läsare, om jag förorsakat dig lidande, döm mig inte.. tänkt iställe på dendär gången då du själv var aspackad och gjorde bort dig, de händer alla. sorligt nog.

nåja.. jag vaknade upp på soffan hemma hos mig, och jag levde..konstigt nog. dessvärre gjorde inte många av mina tillhörigheter det.. mina älskade leder leggings var praktiskt taget sönder fimpade, min plånbok var tomm för alla kort låg i på bottnen av väskan) bankkortets resurser var utplånade.. (tydligen var jag ändå kapabel att beställa drinkar fast mina ben inte bar mig) och värst av allt.. min älskade supersexiga råsa samsung kamera som jag fick av mamma i vintras var borta!! så mycket vi hade gått igenom tillsammans, alla redlösa fester och vilda krogkvällar.. du var min ständiga följeslagare och nu är du borta. jag kan inte tro de. jag grät en skvätt, förbannade mig själv, förbannade jäveln som måst ha snott den (för den fann int kvar på fontana) och bestämde att jag måste skaffa dendär smarta grejjen som man hade i dagis. ni vet dedär vant hållarna som sitter fast i e själv och i ens vantar? just dom! de vore nyttigt att ha.

dessa händelser hindrade dock inte mig från att ha en liten grillfest och sedan bege sig ut på nya äventyr.. fast denna gång till Ollis! om lördagen kan jag bara säga.. luften på ollis var lika tjock som gröt.. såkvällen spenderades mest utanför.. (ibalnd måste jag dock hålla andan och dyka in i gröten för att fort kunna springa och beställa en drink som jag sedan drack i raserfart för att sedan igen springa ut och andas) men jag träffade mycket trevlit folk som man int hadd sitt på länge och hade en riktit trevlig natt trots att man kanske int var i bästa skick efter kvällen innan.


mitt tangentbord är ur fuktion,
därav vissa stavfel..
resten beror på min slarvighet.

sex säljer alltid, därav rubriken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar